ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΗ ΕΡΓΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΣΤΕ;

Σε έργα αστικού τοπίου. Ειδικευόμαστε σε ιδιωτικούς χώρους όπως κατοικίες , ξενοδοχειακές μονάδες , επαγγελματικοί χώροι.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ;

Προσεγγιζουμε και μελετούμε καθε μεγέθους έργο. Από την βεράντα ενός διαμερίσματος μέχρι την διαμόρφωση αποκατάστασης και αξιολόγησης ενός τοπίου. 


ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟ ;

Μια αρχική διαβούλευση σχεδιασμού με την Σταυρούλα  διαρκεί 60-90 λεπτά στη διεύθυνση του έργου. Το κόστος για τη συνάντηση είναι 20 ευρω για τα εντός λεκανοπεδίου  Αττικής και είναι οφειλόμενο και πληρωτέο πριν από τη συνάντηση. 
Ο χρόνος προγραμματισμού της συναντήσης είναι συνήθως μεταξύ 1-3 εβδομάδων. Ισχύουν τέλη ταξιδιού για τοποθεσίες εκτός αθηνών. 


ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ;

Μελέτη έργου
Σχεδιασμός τοπίου
Ανάλυση κόστους
Τεχνική υποστήριξη
Υπηρεσίες σωστής καθοδήγησης από έμπειρους αρχιτέκτονες τοπίου
Έμπειρους συνεργάτες που εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο κατασκευής  του έργου


ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΡΓΟ;

Κάθε κατασκευαστικό έργο είναι διαφορετικό. Σε ένα οικιστικό τετράγωνο 250m2 μέσου μεγέθους, η κατασκευή του κήπου μπορεί να διαρκέσει από 2-5 εβδομάδες ανάλογα με την πολυπλοκότητα. Στην Spalandscapes διασφαλίζουμε ότι το χρονοδιάγραμμα  του έργου είναι διαφανής με τον πελάτη και διασφαλίσει το πότε θα ολοκληρωθεί ο κήπος.


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ;

Από την αρχή της συνεργασίας μας είμαστε σε πλήρη επικοινωνία και συνεργασία με εταιρεία που κατασκευάζει και συντηρεί τους διαμορφωμένους χώρους πρασίνου οι οποία συμμετέχει με την τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία που διαθέτει σε όλο το φάσμα του έργου.


ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΥ ΚΗΠΟΥ ;

Το κόστος κατασκευής αλλά και διαχείρισης – συντηρησης του έργου μας απασχολεί και το λαμβάνουμε υπόψη από την αρχή της μελέτης μας.  Αποτελεί βασικός άξονας του σχεδιασμού έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα της πρότασής μας να ειναι υλοποιήσημο εντός του χρηματικού διαθέσιμου ποσού.
Το κόστος το επηρεάζουν πολλοί παράγοντες εκ των οποίων οι περισσότεροι αποτελούν απόφαση του ιδιοκτήτη όπως το πλήθος και το μέγεθος των κατασκευών υπάιθρια κουζίνα – BBQ πισίνα, πλακόστρωτες επιφάνειες, επιλογή υλικών μέγεθος φυτών. παραγοντες για τους οποίους σας συμβουλεύουμε έτσι ώστε χωρίς να υποβαθμίσουμε το αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα να συγκρατήσουμε σε επιθυμητό επίπεδο το τελικό κόστος. 


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ;

Ο τρόπος που σχεδιάζουμε και μελετούμε τον χώρο σας, μας δίνει την δυνατότητα να τον διαχειριστούμε σε τμηματα και να υλοποηθεί αντίστοιχα ακολουθώντας τις οδηγίες μας.